Onze services

Websites en digitale
producten

Wij designen en ontwikkelen digitale ervaringen voor de wereld van morgen. Online vindbaar zijn is tegenwoordig immers onmisbaar.

Neem contact op

Wat we voor jou kunnen doen

Van het creëren van een nieuwe website, geheel volgens jouw visie, tot het ontwikkelen van een opfrisser van jouw bestaande website. Wij verbinden jou met je publiek en zorgen dat je op een unieke en betrouwbare manier te herkennen bent in het drukke digitale wereldje!

Meer informatie over websites en digitale producten?
Bel ilja

+31 629973674

Of laat ons contact met je opnemen
Mail mij terug

Wat is mogelijk?

De ervaring van de gebruiker, merk en visie liggen aan de basis voor onze digitale producten. Wanneer deze goed samengevoegd worden ontstaat een combinatie van inzicht, doelen, identiteit en ontwerp die samen een digitale ervaring creëert die de verwachting van de eindgebruikers overtreft. De digitale wereld is constant in beweging.

Daarom blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en passen we ons daarop  aan. Zo blijven we scherp en kunnen we onze projecten op maat inrichten.

Gebruikerservaring (UX)

Gebruikerservaringen liggen aan de basis van elk project. Als de gebruiker geen goede ervaring heeft, dan heeft het product geen nut. Daarom bepalen tegenwoordig de gebruikers de mate van succes bij een bedrijf, en niet het bedrijf zelf. Daarom focussen wij ons op de eisen, verwachtingen en verlangens van die gebruiker. Onze aanpak is op die kennis gebouwd.

Gebruikersinterface (UI)

Een gebruikersinterface is hoe gebruikers met jouw digitale product omgaan. Wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd, leidt dit tot een gebruiker die niet meer zal terugkeren naar jouw website. Om te zorgen dat we dit zo veel mogelijk voorkomen, baseren wij al onze beslissingen op data en onderzoek. Dit houdt in dat we nadenken over elk knopje, stuk tekst en de plaatsing van alle elementen.

Wireframing

Een wireframe is eigenlijk het skelet van jouw website. Het bestaat voornamelijk uit snelle, geschetste ideeën die ervoor zorgen dat we een gestructureerde discussie voeren over de website. We combineren jouw kennis van je bedrijf en onze kennis over communicatie om een optimaal resultaat te behalen.

Website design

Een passie voor goed ontwerpt is wat ons drijft. We zijn vanaf dag één bezig met ontwerpen en gedurende het hele proces testen we of het ontwerp voldoet aan onze hoge eisen. We ontwerpen voor zowel desktop als tablet als mobiel. Op die manier garanderen wij een geweldige ervaring op elk scherm.

Website ontwikkeling

Door het ontwerpen en ontwikkelen van de website onder één dak te houden zorgen we ervoor dat de kwaliteitseisen steeds behouden worden. Door ons steeds te blijven ontwikkelen en onze kennis te blijven verbreden, kunnen we die eisen hoog houden.

Elk van onze klanten brengt een unieke uitdaging met zich mee. Iedere website is anders, daarom heeft elk project een andere werkwijze op maat. Eén ding blijft altijd hetzelfde: We werken aan elk project met evenveel passie.

Ons proces
Een flexibele basis voor de beste resultaten

Onze methode is een flexibe fundering voor al onze projecten. Het is een rode draad, die ruimte geeft voor de creativiteit die bij elk project nodig is.

01. Start

Of je nou met een probleem zit of graag je bedrijf toekomst-ready wil maken, wij zijn er voor je. Als eerst gaan we samen in gesprek om je behoeftes te achterhalen.

02. Exploratie en onderzoek

Hier zetten we jouw probleem en bedrijf uiteen. We observeren en analyseren jouw proces en onderzoeken waar de knelpunten zitten. Samen met jou zetten we een plan op en gaan we aan de slag om een sterkere toekomst voor jouw bedrijf te bouwen.

03. Strategie en inzicht

Een goede fundering in de strategie bespaart niet alleen tijd maar kan ook helpen om de volledige potentie van het merk te gebruiken in de toekomst.

04. Verkenning en design

Met schetsen beginnen we al vanaf het begin. Maar in deze fase gaan we verder aan eerdere schetsen en werken we alles uit tot bruikbare visuele elementen.

05. Productie

In deze fase veranderen wij onze designs en prototypes in concrete producten. We zetten de websites online, sturen designs naar de drukker en werken we je merk uit in een helder, duidelijk huisstijlhandboek.

06. Verbetering en impact

Zodra jouw product of merk het levenslicht ziet, gaan we dit nauwlettend in de gaten houden om te zorgen dat het aan alle eisen voldoet voor de gebruikers en de doelen die wij voor ogen hadden.

Onze andere services:
Branding en identiteitGrafische vormgeving
Meer informatie over websites?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op