Onze services

Grafische vormgeving

Een merk is meer dan een logo. Een goede vormgeving van alles wat je merk nodig heeft is daarom belangrijk.

Neem contact op

Wat we voor jou kunnen doen

Naast je branding bestaat je merk uit nog meer onderdelen. Hierbij komt grafische vormgeving kijken. Van de flyers om je nieuwe evenement te promoten, tot een mooi boekje met al jouw producten erin.

Meer informatie over websites en digitale producten?
Bel ilja

+31 629973674

Of laat ons contact met je opnemen
Mail mij terug

Wat is mogelijk?

Door ervoor te zorgen dat jouw flyers, brochures etc net dat extra beetje aandacht krijgen, ervaart de klant jouw product op een hoger niveau. Door die extra aandacht merkt de klant dat jij jouw merk serieus neemt, en er alles aan doet om de klant een optimale gebruikerservaring te bezorgen.

Flyers

Wil je dat jouw evenement niet te missen is tussen alle anderen? Of dat jouw flyer thuis niet wordt weggegooid, maar dat mensen er nog een tweede of derde keer naar kijken? Dan moet je ervoor zorgen dat het design daarvan niet standaard is.

Brochures

Als je een brochure uitdeelt, wil je dat de ontvanger zich de tijd neemt om hem eens goed te bekijken, geen enkel detail mist, en dat de informatie in de brochure duidelijk begrepen wordt.

Boekjes

Een jaarboek van alle producten? Of een expositie waarbij je boekjes wil uitdelen zodat de mensen thuis kunnen nagenieten? Of een andere gelegenheid waar een mooi boekje bij hoort? Op ons kun je rekenen.

Layout ontwerp

Als de klant door een tijdschrift, magazine of boek bladert, wil je niet de klant er gedachteloos doorheen bladert. Elke pagina moet boeiend zijn.

Ons proces
Een flexibele basis voor de beste resultaten

Onze methode is een flexibe fundering voor al onze projecten. Het is een rode draad, die ruimte geeft voor de creativiteit die bij elk project nodig is.

01. Start

Of je nou met een probleem zit of graag je bedrijf toekomst-ready wil maken, wij zijn er voor je. Als eerst gaan we samen in gesprek om je behoeftes te achterhalen.

02. Exploratie en onderzoek

Hier zetten we jouw probleem en bedrijf uiteen. We observeren en analyseren jouw proces en onderzoeken waar de knelpunten zitten. Samen met jou zetten we een plan op en gaan we aan de slag om een sterkere toekomst voor jouw bedrijf te bouwen.

03. Strategie en inzicht

Een goede fundering in de strategie bespaart niet alleen tijd maar kan ook helpen om de volledige potentie van het merk te gebruiken in de toekomst.

04. Verkenning en design

Met schetsen beginnen we al vanaf het begin. Maar in deze fase gaan we verder aan eerdere schetsen en werken we alles uit tot bruikbare visuele elementen.

05. Productie

In deze fase veranderen wij onze designs en prototypes in concrete producten. We zetten de websites online, sturen designs naar de drukker en werken we je merk uit in een helder, duidelijk huisstijlhandboek.

06. Verbetering en impact

Zodra jouw product of merk het levenslicht ziet, gaan we dit nauwlettend in de gaten houden om te zorgen dat het aan alle eisen voldoet voor de gebruikers en de doelen die wij voor ogen hadden.

Onze andere services:
Branding en identiteitWebsites en digitaal
Een project voor ons?

Laten we samen iets moois maken.

Neem vrijblijvend contact op