Onze services

Branding en identiteit

Door een sterke, unieke identiteit zorgen we dat je te herkennen en te onderscheiden bent in de menigte.

Neem contact op

Wat we voor jou kunnen doen

Ga je een nieuw merk of bedrijf beginnen? En wil je een mega sterke branding waardoor jij niet te missen bent in jouw bedrijfstak? Of heb je al een merk of bedrijf en is het tijd voor een nieuwe, frisse look? Wat het ook is, wij kunnen je zeker helpen.

Meer informatie over websites en digitale producten?
Bel ilja

+31 629973674

Of laat ons contact met je opnemen
Mail mij terug

Wat is mogelijk?

Mensen kopen niet zomaar een product. Ze kopen de waarden en ideeën achter dat product of merk. Om te zorgen dat jouw klanten op dit niveau betrokken raken, is het essentieel om hun verwachtingen te overtreffen.

Jouw branding moet ijzersterk zijn, één van de sterkste onderdelen van je bedrijf. Het moet duidelijk jouw waarden communiceren naar de klant. Met branding kijken we van a tot z. Van het eerste contactmoment zoals een flyer, tot aan de klantenservice. Met onze branding richten we op het creëren van een unieke merk, waar mensen naar terugkeren.

Identiteitontwerp

Wij werken nauw met jou samen om het meest herkenbare aspect van jouw bedrijf te creëren: je identiteit. Het creatieve proces wordt ondersteund door onze exploratie en onderzoeksfase; een zorgvuldige onderzoeksmethode waarmee we jouw doelgroep, waarden en positie bepalen. Deze basis zal resulteren in een consistente, veelzijdige huisstijl die trouw is aan jouw bedrijf.

Marketingmateriaal

Waar komen mensen jouw merk tegen? Zijn ze actief op sociale media, komen ze het tegen op een evenement, of zijn ze toch voornamelijk te vinden op jouw website? Jouw merk moet een stem hebben die te vinden is op verschillende podia; digitaal en in print, op campagnes en in hun omgeving. Door te begrijpen waar jouw doelgroep zich bevindt, laten we je merk groeien.

Tone of voice

Hoe jij communiceert met je doelgroep in tekst is net zo belangrijk als de visuele communicatie. Hoe je de doelgroep aanspreekt, is gebaseerd op jouw persoonlijkheid en die van je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de stem waarmee jij communiceert en waar je doelgroep zich makkelijk mee kan identificeren.

Richtlijnen en systeem

Onze identiteit richtlijnen zijn op zo'n manier ingericht dat jouw interne team moeiteloos een consistente stroom aan middelen kan produceren, die allemaal passen bij jouw merk. In een huisstijlhandboek leggen we uit hoe kleur, typografie, iconografie, tone of voice en nog meer een goede toepassing krijgen. Op die manier creëeren we een ijzersterke huisstijl.

Ons proces
Een flexibele basis voor de beste resultaten

Onze methode is een flexibe fundering voor al onze projecten. Het is een rode draad, die ruimte geeft voor de creativiteit die bij elk project nodig is.

01. Start

Of je nou met een probleem zit of graag je bedrijf toekomst-ready wil maken, wij zijn er voor je. Als eerst gaan we samen in gesprek om je behoeftes te achterhalen.

02. Exploratie en onderzoek

Hier zetten we jouw probleem en bedrijf uiteen. We observeren en analyseren jouw proces en onderzoeken waar de knelpunten zitten. Samen met jou zetten we een plan op en gaan we aan de slag om een sterkere toekomst voor jouw bedrijf te bouwen.

03. Strategie en inzicht

Een goede fundering in de strategie bespaart niet alleen tijd maar kan ook helpen om de volledige potentie van het merk te gebruiken in de toekomst.

04. Verkenning en design

Met schetsen beginnen we al vanaf het begin. Maar in deze fase gaan we verder aan eerdere schetsen en werken we alles uit tot bruikbare visuele elementen.

05. Productie

In deze fase veranderen wij onze designs en prototypes in concrete producten. We zetten de websites online, sturen designs naar de drukker en werken we je merk uit in een helder, duidelijk huisstijlhandboek.

06. Verbetering en impact

Zodra jouw product of merk het levenslicht ziet, gaan we dit nauwlettend in de gaten houden om te zorgen dat het aan alle eisen voldoet voor de gebruikers en de doelen die wij voor ogen hadden.

Onze andere services:
Websites en digitaalGrafische vormgeving
Een project voor ons?

Laten we samen iets moois maken.

Neem vrijblijvend contact op